Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Δρ. Γιάννης Καλογεράκης

Διευθύνων Σύμβουλος, JMK Ltd

Δρ. Γιάννης Καλογεράκης
Δρ. Γιάννης Καλογεράκης

Γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει πάνω από 30 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αλλά και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Το καταστάλαγμα αυτής της πρακτικής εμπειρίας μαζί με τις ακαδημαϊκές γνώσεις του αποτελεί μια μοναδική Ανθρωποκεντρική & Βιωματική προσέγγιση στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση στελεχών επιχειρήσεων, για θεαματικά αποτελέσματα και μέγιστη εργασιακή ικανοποίηση.

Ανθρωποκεντρισμός, Ήθος, Αρχές, Αξίες και Συναισθηματική Νοημοσύνη, είναι τα κύρια συστατικά όλων των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του. Από το 1999 εκπαιδεύει και στην Κύπρο στελέχη επιχειρήσεων, που μοιράζονται μαζί του την ιδιαίτερη αυτή ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων. To 2010, κυκλοφόρησε 20 διαφορετικά ανθρωποκεντρικά σεμινάρια σε DVD. Σήμερα είναι ο CEO της JMK Ltd, με γραφεία σε Ελλάδα & Κύπρο και εξειδικεύεται στην Ανθρωποκεντρική Ανάπτυξη (AHRD).

Σύνοψη Παρουσίασης
«Millennials: οι δυσκολότεροι, "απλοί" πελάτες, που είχατε ποτέ»

Millennials αποκαλούμε όσους γεννήθηκαν την εικοσαετία μεταξύ του 1980 και του 2000. Είναι οι άνθρωποι που δε γνώρισαν τον κόσμο χωρίς Internet και που μάλλον δε μπορούν ούτε καν να τον φανταστούν ως τέτοιο. Η γενιά αυτή χαρακτηρίζεται και ορίζεται από μία λέξη: Συνδεσιμότητα. Μπορούν με τα ακροδάχτυλά τους να κάνουν σχεδόν τα πάντα, σε σχεδόν ακαριαίο χρόνο. Μπορούν να συνομιλούν οικουμενικά, να ψωνίζουν σε δευτερόλεπτα, να συγκρίνουν τιμές γρήγορα και μαζικά, να έχουν την εικόνα του κόσμου σε μηδενικό χρόνο και βέβαια να αποφασίζουν ότι, για παράδειγμα, θα κάνουν μια συνάντηση, μια συγκέντρωση ή μία διαμαρτυρία μέσα σε λίγα λεπτά, επικοινωνώντας το αλλά και πραγματοποιώντας το ευθύς αμέσως.

Αυτή η γενιά λοιπόν, είναι οι πιο διαφορετικοί και ταυτόχρονα οι πιο «απλοί – δύσκολοι» πελάτες. Από τη μια είναι οι πιο ενημερωμένοι από κάθε άλλη ιστορική στιγμή, από την άλλη, όμως, αποφασίζουν με κριτήρια απλά, οικολογικά, κοινωνικά, μακριά από διάθεση επίδειξης και κυρίως συνετά.

Αυτό το μεγάλο μυστήριο λοιπόν του millennial – πελάτη θα επιχειρήσει να φωτίσει ο ομιλητής.

Ομιλητές

Keynote Speaker Nick Sohnemann Ο Nick Sohnemann είναι κορυφαίος expert στον χώρο των νέων τάσεων και της έρευνας καινοτομίας. Ως ένας αληθινά «πολίτης του κόσμου» και πεπειραμένος ομιλητής, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 150 εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία 4 χρόνια, με κοινό πάνω από 4.000 άτομα.
Keynote Speaker Yair Cleper O startuper από το Ισραήλ που επανεφηύρε το shopping experience με την καινοτομία Supersmart, ένα mobile app που δίνει τη δυνατότητα στους shoppers να πραγματοποιούν check out σε μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς την ανάγκη να περάσουν από ταμείο.
Keynote Speaker Butzi Όλοι τον αποκαλούν Butzi. Στη γερμανική διάλεκτο που μιλά η μητέρα του, με τη λέξη αυτή χαρακτηρίζεται ο «Βενιαμίν» της οικογένειας, καθώς σημαίνει «πιτσιρίκος».
Keynote Speaker Dr Audrey Tang Η Audrey Tang είναι ψυχολόγος, μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας και εργάζεται ως training consultant με εστίαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη επαγγελματιών που έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη.
Keynote Speaker Heather Carr Γεννημένη πρωταγωνίστρια, η Heather εξέφρασε την αγάπη της για το θέατρο ήδη από νεαρή ηλικία, συχνά προσκαλώντας τους γείτονές της να παρακολουθήσουν τις χορευτικές σκηνές που επινοούσε από τις ιστορίες του Roald Dahl («Charlie and the Chocolate Factory», «Matilada» και άλλα).
Natalia Jurczuk Η Natalia Jurczuk γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολωνία, σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από την αρχή… βουρ! Στα start-ups, εκεί που χτυπάει η καρδιά της ελληνικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.
Μίνα Ζούλοβιτς Η Μίνα είναι Συνέταιρος Δικηγόρος στο Δικηγορικό Γραφείο Ζούλοβιτς - Κοντογεώργου, ειδική στο Δίκαιο Ηλεκτρονικών Συναλλαγών και το Δίκαιο Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.
Δρ. Γιάννης Καλογεράκης Γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει πάνω από 30 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αλλά και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Γιάννης Κωτούλας Ο Γιάννης Κωτούλας διετέλεσε αντιδήμαρχος στον Δήμο Τρικκαίων, ενώ το 2016 ανέλαβε τη διοίκηση της e-trikala, με στόχο την έξυπνη χρήση της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην υπηρεσία του πολίτη.
Δημήτρης Μαύρος Πρόεδρος ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης Έρευνας Αγοράς) από το 2016, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από το 1997 μέχρι και το 2006 (9 χρόνια) και Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Ηγεσίας Ε.Ε.Δ.Ε. από τον Ιούνιο 2010 μέχρι και τον Ιούνιο 2016.
Γιάννης Ορφανίδης Ο Γιάννης Ορφανίδης είναι ειδικός του Customer Experience Management (CXM) με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών σε Ευρώπη και Ασία. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και ανάπτυξη επιχειρήσεων και την εκπαίδευση στελεχών στο περιβάλλον του customer experience.
Στάθης Παπαχριστοφίλου Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άσκησε για 20 χρόνια καθήκοντα νομικού συμβούλου σε διάφορες σημαντικές ελληνικές εταιρείες.
Σωτήριος Τζίμας Ο Σωτήριος Τζίμας ακολουθώντας το πάθος του για την τελειότητα όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, οδηγήθηκε στην Ολλανδία όπου σπούδασε στην φημισμένη The International Butler Academy, butling, etiquette and protocol και household management.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team